Veelgestelde Vragen

Wanneer Ontvang ik mijn Bestelling?

Bestellingen geplaatst voor 22:00 uur (op werkdagen) worden doorgaans de volgende dag geleverd. Aan het eind van de dag ontvangt u een mail met daarin de track & trace gegevens. Houdt ook uw spam folder in de gaten, daar kan de mail in terecht komen.

Hoe kan ik mijn Bestelling Achteraf Betalen?

Als u bij uw bestelling voor de betaalmethode Afterpay heeft gekozen, ontvangt u binnen enkele dagen een email van Afterpay met daarin de gegevens voor betaling.

Moet ik Verzendkosten Betalen?

Nee, wij betalen de verzendkosten voor je wanneer het aankoopbedrag boven €25 is.

Verkoop SlimmerSlim ook aan België?

SlimmerSlim levert in alle Europese landen. We verzenden je pakketje vanuit ons centrale magazijn in Nederland. 98% van onze bestellingen worden binnen 24 uur geleverd. Alle bestellingen die voor 22.00 worden geplaatst verzenden we dezelfde dag.

Is SlimmerSlim ook te Koop bij het Kruidvat?

Op dit moment is SlimmerSlim uitsluitend te koop via slimmerslim.nl en bol.com. Er zijn geen plannen om onze producten te verkopen via offline kanalen zoals Holland & Barrett /  De Tuinen, Kruidvat of Etos.

Naar welke Landen kan SlimmerSlim worden Verzonden?

Wij leveren SlimmerSlim naar alle Europese landen. Wij bieden voor bestellingen in Nederland, Belgie en Duitsland. Voor andere landen vragen we een kleine bijdrage aan de verzendkosten. Je bestelling wordt verzonden vanuit het dichtstbijzijnde magazijn om ervoor te zorgen dat je het zo snel mogelijk ontvangt. Alle bestellingen worden binnen 24-48 uur verzonden en worden in een discrete verpakking geleverd.

Welke Betaalmethoden kan ik Gebruiken?

Wij willen de aankoop van SlimmerSlim zo makkelijk mogelijk maken en daarom bieden we verschillende betaalmethoden aan. Je kunt jouw SlimmerSlim-bestelling betalen met

  • Afterpay
  • iDeal
  • Bancontact/Mister Cash
  • Creditcard
  • Sofortbanking
  • Paypal

Alle bestellingen worden met een 256-bit versleuteling verwerkt, waardoor jouw bestelling volledig privé en veilig is.

Hoe kan ik mijn Bestelling Retour Sturen?

Je kunt je pakket tot 14 dagen na ontvangst retour sturen. Hiervoor kun je een retour formulier aanvragen vragen per email.  Als je retour aan de checklist voldoet dan wordt na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort (uiterlijk binnen 14 werkdagen).

Mijn Vraag staat Niet in de Lijst, Hoe neem ik Contact met Jullie op?

Het is gemakkelijk om contact met ons op te nemen. We hebben een groot team enthousiaste mensen die je vragen telefonisch, per mail of via chat kunnen beantwoorden. Je kunt ons rechtstreeks bellen op het volgende nummer: +31 20 893 2289 of je kunt ons mailen op [email protected]. Je kunt ons ook altijd een berichtje sturen via ons contactformulier of gebruik de chatfunctie links onderaan op dit scherm.